ГоловнаСуспільствоЖиття

У терористів Горлівки вибухнула САУ "Гвоздика"

З України вивезено 5 несправних одиниць техніки

У терористів Горлівки вибухнула САУ "Гвоздика"

У Горлівці на вогневій позиції бойовиків вибухнула самохідна артилерійська установка "Гвоздика". Про причини вибуху наразі немає даних, повідомляє керівник групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Фейсбуку.

Цієї ночі з боку Гукового в Україну увійшла колона з трьох танків, у зворотному напрямку вивезли п'ять несправних одиниць бронетанкової техніки.

У районі Фащівки у відповідь на обстріл українська артилерія знищила кілька мінометних розрахунків бойовиків. Терористи залишили загиблих у найближчій лісосмузі, поранених вивезли в Алчевськ і Красний Луч.

У районі Докучаєвська бойовики розгорнули нову артилерійську групу, яка пристрілюється і по позиціях українських військ, і по житлових масивах.

До укріпрайону терористів біля Миколаївки (Луганська область) перекинуто близько 10 артустановок. Бойовики встигли завдати кількох артилерійських ударів по позиціях українських військ і населених пунктах. У відповідь вогнем артилерії ЗС України знищено кілька вогневих точок противника.

Нагадаємо, за даними штабу АТО, протягом минулої доби в зоні бойових дій загинув один українських військовослужбовець, 18 отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram