ГоловнаСуспільствоЖиття

Міліція розслідує підпал автомобіля прес-секретаря Кличка

Оксана Зінов'єва залишила машину на проїжджій частині в центрі Києва

Міліція розслідує підпал автомобіля прес-секретаря Кличка
Фото: facebook.com/zinovieva.oksana

Міліція відкрила кримінальне провадження за фактом підпалу автомобіля, що належить прес-секретарю київського мера Оксані Зінов'євій. Про це повідомила прес-секретар прокуратури Києва Олена Яхно на своїй сторінці в Фейсбуці.

"Поспішаю повідомити, що за фактом підпалу машини Оксани Зінов'євої відкрито кримінальне провадження за ч. 4. ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України", - написала Яхно.

Столична міліція повідомила, що о другій годині ночі до чергової частини Голосіївського районного управління надійшло повідомлення від оператора "101" про те, що по вулиці Тарасівська горить автомобіль. Відразу на місце події прибула слідчо-оперативна група, яка виявила на проїжджій частині вулиці Тарасівська згорілий автомобіль "Інфініті ЕХ25".

Зінов'єва розповіла правоохоронцям, що близько опівночі разом з чоловіком приїхала до свого будинку і залишила авто біля тротуару на проїжджій частині.

"За попереднім висновком експерта відділу вибухотехнічної та пожежно-технічної експертизи причина пожежі - занесення стороннього джерела запалювання. Ймовірно, з використанням легкозаймистої чи горючої рідини в якості ініціатора горіння", - зазначили в міліції.

Нагадаємо, цієї осені в Києві відбулися дві великі пожежі: наприкінці жовтня в результаті підпалу згорів кінотеатр "Жовтень", в ніч проти 13 листопада сталося загоряння на складах поблизу кіностудії Довженка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram