ГоловнаСуспільствоЖиття

Завтра в Києві синоптики обіцяють туманний ранок

Температура повітря вночі опуститься до -12 градусів

Завтра в Києві синоптики обіцяють туманний ранок
Фото: aquatek-filips.livejournal.com

4 грудня в Києві хмарно із проясненнями, без суттєвих опадів, вночі та в першій половині дня туман, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -10...-12 градусів, вдень -3...-5 градусів.

Про це повідомляє Гідрометеорологічний центр.

На заході України хмарно з проясненнями, без суттєвих опадів, лише на Закарпатті місцями сніг із дощем; вночі та в першій половині дня місцями туман, на дорогах подекуди ожеледиця, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1...-8 градусів, удень +2...-5 градусів.

У Карпатах вночі без суттєвих опадів, вдень місцями сніг із дощем, температура повітря вночі -2...-7 градусів, удень 0...-5 градусів.

У Моршині без суттєвих опадів, температура вночі -1...-3 градуси, удень 0...+2 градуси.

У Трускавці без суттєвих опадів, температура вночі -1...-3 градуси, удень 0...+2 градуси.

У Сваляві вночі без суттєвих опадів, вдень місцями сніг з дощем, температура вночі -1...-3 градуси, вдень +4...+6 градусів.

На півночі України хмарно з проясненнями, без суттєвих опадів, вночі та в першій половині дня місцями туман, на дорогах подекуди ожеледиця, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -9...-14 градусів, у Сумській, а подекуди і в Чернігівській областях -16...-21 градус; вдень -2...-9 градусів.

У центрі України хмарно із проясненнями, без суттєвих опадів, вночі та в першій половині дня місцями туман, на дорогах подекуди ожеледиця, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -9...-17 градусів, у Дніпропетровській та Полтавській областях місцями -18...-21 градус; вдень -2...-9 градусів.

На сході України мінлива хмарність, без суттєвих опадів, вночі та в першій половині дня місцями туман, на дорогах подекуди ожеледиця, вітер східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -16...-22 градуси, удень -8...-13 градусів.

На півдні України хмарно із проясненнями, без суттєвих опадів, лише вдень в Одеській області місцями сніг із дощем, вночі та в першій половині дня подекуди туман, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -9...-17 градусів, на півдні Одеської області до -1...-6 градусів; вдень -1...-6 градусів.

У Криму хмарно із проясненнями, уночі без суттєвих опадів, вдень місцями сніг з дощем, вночі та в першій половині дня подекуди туман, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-східний, 7-12 м/с, вдень подекуди пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі -1...-6 градусів, удень +3...+9 градусів.

У Ялті вночі без суттєвих опадів, вдень місцями дощ. Температура вночі +2...+4 градуси, вдень +6...+8 градусів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram