ГоловнаСуспільствоЖиття

Завтра в Києві до -5 градусів

Уночі та вранці можливий туман

Завтра в Києві до -5 градусів

5 грудня в Києві хмарно з проясненнями, без опадів, уночі та вранці місцями туман, на дорогах ожеледиця, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -10...-12 градусів, вдень -3...-5 градусів. Про це повідомляє Гідрометеорологічний центр.

На заході України хмарно з проясненнями, без опадів, уночі та вранці місцями туман, на дорогах ожеледиця, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -2...-7 градусів, удень -2...+4 градуси; на Закарпатті вночі 0...-5 градусів, удень +5...+10 градусів.

У Карпатах без опадів, температура повітря вночі 0...-5 градусів, удень 0...+5 градусів.

У Моршині без опадів, температура вночі -2...-4 градуси, удень +2...+4 градуси.

У Трускавці без опадів, температура вночі -2...-4 градуси, удень +2...+4 градуси.

У Сваляві без опадів, температура вночі -2...-4 градуси, удень +5...+7 градусів.

На півночі України хмарно з проясненнями, без опадів, уночі та вранці місцями туман, на дорогах ожеледиця, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -7...-15 градусів, удень -2...-7 градусів.

У центрі України хмарно з проясненнями, без опадів, уночі та вранці місцями туман, на дорогах ожеледиця, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -8...-15 градусів, у Дніпропетровській та Полтавській областях місцями -17...-22 градуси; вдень -2...-9 градусів.

На сході України хмарно з проясненнями, без опадів, уночі та вранці місцями туман, на дорогах ожеледиця, вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -14...-20 градусів, у Луганській області до -25 градусів, удень -4...-10 градусів.

На півдні України хмарно з проясненнями, без опадів, лише на півдні Одеської області та в Криму невеликий мокрий сніг та дощ, вночі та вранці місцями туман, на дорогах ожеледиця, вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -7...-14 градусів, у Запорізькій області місцями -15...-20 градусів, удень -2...-8 градусів, в Одеській області вночі -2...-7 градусів; вдень -2...+3 градуси.

У Криму хмарно із проясненнями, невеликий мокрий сніг та дощ, вночі і вранці місцями туман, на дорогах ожеледиця, вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0...-5 градусів, удень +4...+9 градусів.

У Ялті невеликий мокрий сніг та дощ. Температура вночі 0...+2 градуси, вдень +6...+8 градусів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram