ГоловнаСуспільствоЖиття

У трьох регіонах міліція перейшла на посилений режим роботи

Правоохоронні органи виконують вимоги Кабміну

У трьох регіонах міліція перейшла на посилений режим роботи
Архивное фото
Фото: Дарья Чабанова

Правоохоронні органи трьох областей - Полтавської, Вінницької та Херсонської - перейшли на посилений режим несення служби, збільшивши кількість патрулів на вулицях. Про це повідомили регіональні відділи УМВС зі зв'язків із громадськістю.

Керівник прес-центру УМВС у Полтавській області Юрій Сулаєв зазначив, що керівництво міліції поставило додаткові завдання особовому складу міліції регіону, з урахуванням вимог Кабінету міністрів і керівництва Полтавської обласної державної адміністрації.

"Заради спокою громадян та активізації профілактики злочинності в області, а також для посилення охорони стратегічних об'єктів від злочинних посягань", - зазначив Сулаєв.

Він рекомендував всім жителям регіону при виході на вулицю мати при собі документи, що засвідчують особу, щоб не витрачати часу на додаткову перевірку.

"Збільшення кількості патрулів направлено на охорону громадського порядку і захисту громадян від протиправних посягань і носить виключно превентивний характер. Особливу увагу правоохоронці приділятимуть особам, чия поведінка буде підозрілою. Наряди патрулюватимуть цілодобово" - зазначив Сулаєв.

У міліції Херсонської області повідомили, що в останні дні суспільно-політична ситуація в регіоні залишалася стабільною, але громадяни та міліція повинні "об'єднатися і докласти максимум зусиль для того, щоб в нашій області було спокійно, без яких би то не було проявів сепаратизму чи екстремізму". Таку заяву зробив херсонський губернатор Андрій Путілов.

У Вінницькій області відновлено роботу блокпостів, також подвоєно кількість патрулів.

Нагадаємо, з 20 січня по всій території України посилено рівень роботи всіх суб'єктів по боротьбі з тероризмом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram