ГоловнаСуспільствоЖиття

Завтра у Києві обіцяють ожеледицю

Температура сильно не зміниться

Завтра у Києві обіцяють ожеледицю
Фото: www.islamnews.ru

28 січня у Києві хмарно з проясненнями, без суттєвих опадів, на дорогах ожеледиця, вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -2...-4 градуси, удень -1...+1 градус.

Про це повідомляє Гідрометеорологічний центр.

На заході України хмарно з проясненнями, без суттєвих опадів, лише вночі та вранці у Волинській та Рівненській областях невеликий сніг, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-західний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +1...-6 градусів, удень -3...+4 градуси.

У Карпатах без суттєвих опадів, на дорогах ожеледиця, температура повітря вночі -3...-8 градусів, удень +1...-4 градуси.

У Моршині без суттєвих опадів, на дорогах ожеледиця, температура вночі -3...-5 градусів, удень 0...+2 градуси.

У Трускавці без суттєвих опадів, на дорогах ожеледиця, температура вночі -3...-5 градусів, удень 0...+2 градуси.

У Сваляві без суттєвих опадів, на дорогах ожеледиця, температура вночі -3...-5 градусів, удень 0...+2 градуси.

На півночі України хмарно з проясненнями, без суттєвих опадів, тільки вночі у Сумській області невеликий сніг, на дорогах ожеледиця, вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура повітря вночі 0...-5 градусів, у Чернігівській і Сумській областях до -8 градусів, вдень -3...+3 градуси.

У центрі України хмарно із проясненнями, місцями невеликий мокрий сніг з дощем, подекуди туман, ожеледь, на дорогах місцями ожеледиця, вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +1...-6 градусів, удень -3...+4 градуси.

На сході України хмарно із проясненнями, невеликий мокрий сніг з дощем, місцями туман, ожеледь, на дорогах ожеледиця, вітер південно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі 0...-5 градусів, удень -3...+3 градуси.

На півдні України хмарно із проясненнями, невеликий мокрий сніг з дощем, місцями туман, ожеледь, вітер північно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +2...-4 градуси, удень 0...+6 градусів.

У Криму хмарно із проясненнями, дощ, вітер північно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі 0...+5 градусів, удень +3...+8 градусів, на півдні до +11 градусів.

У Ялті дощ. Температура вночі +3...+5 градусів, удень +8...+10 градусів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram