ГоловнаСуспільствоЖиття

Завтра в Києві снігу не обіцяють

Температура вдень - від -1 до +1 градуса

Завтра в Києві снігу не обіцяють
Фото: ukrday.com

6 лютого в Києві буде хмарно з проясненнями, без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -4...-6 градусів, удень -1...+1 градус.

Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.

На заході України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, лише на Закарпатті невеликий сніг, на дорогах ожеледиця, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -5...-10 градусів, удень +2...-3 градуси.

У Карпатах невеликий сніг, на дорогах ожеледиця, температура повітря вночі -5...-10 градусів, удень -3...-8 градусів.

На курортах Львівській області без істотних опадів; на курортах Закарпатській області невеликий сніг, на дорогах ожеледиця.

У Моршині температура вночі -6...-8 градусів, удень -1...-3 градуси.

У Трускавці температура вночі -5...-7 градусів, удень -1...-3 градуси.

У Сваляві температура вночі -3...-5 градусів, удень -1...+1 градус.

На півночі України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, тільки вночі в Сумській і Чернігівській областях сніг, на дорогах ожеледиця, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -3...-8 градусів, у Чернігівській і Сумській областях до -10 градусів; удень +2...-3 градуси.

У центрі України хмарно із проясненнями, без істотних опадів, тільки вночі в Полтавській, Дніпропетровській та Черкаській областях невеликий сніг, на дорогах ожеледиця, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -2...-8 градусів, удень +2...-3 градуси.

На сході України хмарно із проясненнями, уночі сніг, мокрий сніг, вдень без істотних опадів, на дорогах ожеледиця, вночі налипання мокрого снігу, вітер північно-західний з переходом на південний, 5-10 м/с. Температура повітря протягом доби +2...-3 градуси.

На півдні України хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, лише вдень в Одеській області невеликий мокрий сніг, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +2...-3 градуси, удень -1...+4 градуси.

У Криму хмарно із проясненнями, без істотних опадів, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0...+7 градусів, удень +6...+11 градусів.

У Ялті без істотних опадів. Температура вночі +5...+7 градусів, удень +8...+10 градусів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram