ГоловнаСуспільствоЖиття

Amazon наступного тижня закриє акаунти з Криму

Користувачів попросили витерти всі опубліковані матеріали

Amazon наступного тижня закриє акаунти з Криму

Найбільший у світі американський інтернет-магазин Amazon попередив кримчан про необхідність видалити свої акаунти до 13 лютого у зв'язку із запровадженими США санкціями. У листі до користувачів компанія попередила, що видалить інформацію кримських користувачів примусово, повідомляють "Новости Крыма".

"Ваш обліковий запис AWS має зареєстровану адресу для виставлення рахунку в регіоні Крим. Через економічні санкції, нещодавно анонсовані урядом Сполучених Штатів, які забороняють експорт або постачання послуг в АР Крим, ви повинні видалити всі ресурси з AWS і закрити свій акаунт AWS до 12-ї ранку за тихоокеанським часом, у п'ятницю, 13 лютого 2015 р.", - сказано в листі, розісланому користувачам з кримською "пропискою".

Amazon попереджає, що, відповідно до угоди користувача і з метою дотримання режиму санкції, о зазначеній порі всі облікові записи кримчан, які збереглися в системі, витруть. При цьому американська компанія просить подбати користувачів заздалегідь про перерахування виплат, а також оновити контактну інформацію про себе, якщо одержувач листа вже не проживає в Криму.

Нагадаємо, раніше з Криму пішли платіжний оператор PayPal і найбільший інтернет-аукціон eBay, заборонено продаж на півострові продукції Apple, HP і Dell. Наприкінці грудня операції з обслуговування своїх карт на території Криму призупинили MasterCard і Visa.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram