ГоловнаСуспільствоЖиття

Московський суд залишив Савченко під вартою

Арешт української льотчиці триватиме до 13 травня

Московський суд залишив Савченко під вартою
Фото: twitter.com/mark_feygin

Московський міський суд відхилив скаргу адвокатів Надії Савченко на продовження арешту. Про це написав адвокат Микола Полозов на своїй сторінці у Твіттері.

"Мосміськсуд залишив Савченко під вартою", - написав Полозов.

"Слідство так і не спромоглося довідатися в МЗС РФ про наявність міжнародного імунітету в делегата ПАРЄ Надії Савченко", - написав адвокат.

Отже, український офіцер, народний депутат Савченко залишиться під арештом до 13 травня. Суддя Мохов відмовив у зміні запобіжного заходу для українки, незважаючи на її тривале голодування і десятки звернень з боку українських органів влади, а також міжнародної спільноти.

Наступне засідання суду у справі Савченко призначено на понеділок, 2 березня: Мосміськсуд розглядатиме скаргу адвокатів на проведення психолого-психіатричної експертизи.

Нагадаємо, Надію Савченко викрали в Україні в червні 2014 року. Українську льотчицю таємно вивезли до Воронежа, де вона провела близько двох місяців у СІЗО. У вересні Савченко етапували до Москви. З 13 грудня 2014 року Надія оголосила голодування, яке тримає досі - вже 75-ту добу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram