ГоловнаСуспільствоЖиття

Невідомі розгромили квартиру чоловіка Сюмар

Сама народний депутат у цьому приміщенні не проживає

Невідомі розгромили квартиру чоловіка Сюмар
Фото: nfront.org.ua

У Печерському районі Києва невідомі проникли і розгромили квартиру, в якій проживає чоловік народного депутата Вікторії Сюмар - громадський діяч і експерт з медіа-права Віктор Таран. Про це повідомив сам потерпілий. Вікторія Сюмар у цій квартирі не мешкає.

"Це сталося вчора вдень. Я прийшов учора додому орієнтовно о 19:35 і все це побачив. Розгромили гардероб, знищена побутова техніка, розписані фарбою стіни. Нічого не вкрали, все на місці. Це, очевидно, вандалізм або залякування", - повідомив він.

За словами Тарана, нападники розписали стіни приміщення погрозами "Ви догралися!" і "Вам смерть!", додавши також напис "Росія-матінка".

Таран вважає, що напад може стосуватися діяльності його дружини-депутата. "Це може бути пов'язано з діяльністю Вікторії та спрямовано проти неї. Квартира зареєстрована на неї, вона вказана в декларації, інших документах", - упевнений він.

Напад також може бути пов'язаний з громадською діяльністю самого Тарана - законотворчою ініціативою про відкрите використання публічних фінансів або з іншими документами на тему боротьби з корупцією.

За третьою версією, об'єктом нападу були і Сюмар, і Таран, а метою нападників - залякування. "Якби хотіли покарати когось із нас конкретно, зустріли б у парадному або під під'їздом. А тут чітко залякування", - вважає він.

Розслідування проводить Печерське РВВС. Його працівники знайшли на місці злочину залишки балончиків з фарбою і взяли на експертизу відбитки пальців.

Нагадаємо, раніше Вікторія Сюмар заявляла, що через політичну діяльність постраждало її сімейне життя. Зокрема, вона вже не живе з чоловіком і перебуває у стадії розірвання шлюбу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram