ГоловнаСуспільствоЖиття

Янукович був на похороні сина в Криму - ЗМІ

Охоронці нікого не пропускали на кладовище під час похорону, повідомили служителі храму

Колишній президент України Віктор Янукович і члени його сім'ї були присутніми сьогодні на похороні сина Віктора в Севастополі.

Фото: c-inform.info

Про це повідомив один зі служителів Свято-Нікольського храму, пише видання "Кримінформ".

"На похоронній відправі були родичі, в тому числі екс-президент Віктор Янукович. Жінка, судячи з усього мати, дуже плакала. Був ще маленький хлопчик, напевно, син, і кілька людей, швидше за все, родичі", - зазначив він.

За словами служителя, тіло Віктора Януковича-молодшого доставили в храм на Братському меморіальному кладовищі в ніч з 22 на 23 березня, при цьому похоронні богослужіння тривали до ранку. Родичі приїхали на відспівування і похорон уже вдень 23 березня.

Ймовірна могила Віктора Януковича-молодшого, на якій зараз немає розпізнавальних знаків, знаходиться в церковній частині цвинтаря. На багатьох вінках на могилі є написи "Улюбленому синочку від батьків", "Від дружини", "Від колег", "Від родини Бондар", "Від родини Дяченків".

Служитель храму додав, що численні охоронці нікого не пропускали на кладовище під час похорону.

На сьогодні єдиним офіційним підтвердженням факту загибелі Віктора Януковича-молодшого залишається повідомлення зі співчуттями на сайті Партії регіонів.

Нагадаємо, що Янукович втопився в озері Байкал, коли його мікроавтобус провалився під лід. П'ятьом його супутникам вдалося вибратися з ополонки, а Янукович, який був за кермом, пішов під воду. Пізніше його тіло спливло на поверхню.

Януковичу було 33 роки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram