ГоловнаСуспільствоЖиття

Міноборони перевірить завгоспів військових складів на детекторі брехні

Співробітників перевірять на відповідність займаним посадам.

Міноборони перевірить завгоспів військових складів на детекторі брехні

Міністерство оборони має намір провести перевірку співробітників військових складів і баз на поліграфі (детекторі брехні).

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міноборони.

"На підставі аналізу ефективності діяльності керівного складу і фахівців баз і складів Збройних сил міністр оборони генерал-полковник Степан Полторак прийняв рішення про проведення позачергової переатестації цих працівників на предмет відповідності займаним посадам і якості виконання покладених обов'язків", - сказано в повідомленні.

Зазначають, що аналіз діяльності відповідних служб свідчить про те, що останніми роками в зазначені структурні підрозділи Збройних сил призначали фахівців, які не мають кар'єрного росту в бойових підрозділах.

Як повідомив 7 квітня помічник міністра оборони Юрій Бірюков, Міноборони звільнило одного з чиновників після тесту на детекторі брехні.

Нагадаємо, голова ради волонтерів МО Давид Арахамія раніше повідомив, що Міністерство оборони вирішило пропустити через детектор брехні всіх своїх співробітників від середньої до вищої ланки. За його словами, робитиме це спеціальний "кадровий смерш".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram