ГоловнаСуспільствоЖиття

"Правий сектор" шукатиме гей-парад

Ярош вважає гомосексуалістів хитрими грішниками-марксистами.

"Правий сектор" шукатиме гей-парад
Фото: скриншот из видео

Лідер "Правого сектору" Дмитро Ярош, за якого на президентських виборах у 2014 році проголосували 128 тисяч осіб, виявився махровим гомофобом.

У своєму фейсбуку, коментуючи плани ЛГБТ-спільноти провести марш рівності в Києві, він описав гомосексуалістів як хитрих і агресивних грішників-марксистів.

"Організації ЛГБТ зазвичай позиціонують себе як захисників "невинних жертв", які потерпають від "гомофобії". Але насправді вони сповідують вкрай агресивну ідеологію, яка не терпить інакодумства. Вони діють хитро і розбивають свою боротьбу на етапи: спочатку - "протидія дискримінації", потім - узаконення їхніх "шлюбів", включаючи право всиновлювати дітей, нарешті - ухвалення суворих, тоталітарних законів, згідно з якими має переслідуватися будь-яка, відмінна від їхньої думка", - написав Ярош.

"Також потрібно пам'ятати, що один з витоків гендерних ідей - це ідеологія марксизму, зокрема теза про неминуче відмирання сім'ї. Маємо "славних продовжувачів" справи Маркса, Енгельса, Леніна", - заявив він.

Ярош також заявив, що розглядає "гомосексуалізм як гріх і психічну хворобу", яку насаджують в Україні країни Заходу, в першу чергу Франція та Німеччина, які паралельно "підло підтримують нашого ворога" за допомогою перемир'я на Донбасі.

Він також пригрозив, що "Правий сектор" збирається зірвати Марш рівності, який заплановано на 6 червня. "Представники військово-політичного руху "Правий сектор" будуть змушені відволіктися від інших справ, щоб перешкодити реалізації планів ненависників сім'ї, моралі і звичайних уявлень про людину", - заявив Ярош.

Представники ЛГБТ-спільноти чотири рази намагалися провести в Києві Марш рівності, але тільки одна спроба - у 2013 році - увінчалася успіхом.

Заявку на проведення Маршу подано, але ще тривають переговори зі столичною владою та міліцією з цього приводу. Місце проведення Маршу поки що теж не визначено, і його повідомлять лише тим учасникам, які пройдуть реєстрацію на спеціальному сайті.

Мер Києва Віталій Кличко на своєму сайті закликав ЛГБТ-спільноту не проводити Марш рівності цього року, щоб не нагнітати ситуацію в місті.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram