ГоловнаСуспільствоЖиття

Зона здоров'я на Микільській Слобідці буде оновлена і залишиться в користуванні громади, - "Укрбуд"

Масштабна реконструкція передбачає будівництво волейбольного і баскетбольного майданчиків, дитячого містечка і заміну старих снарядів

Чутки про забудову місця відпочинку киян не мають під собою жодних підстав, а роботи з оновлення зони здоров'я вже ведуться.

Зона здоров'я на Микільській Слобідці, яка розташована на земельній ділянці, відведеній під будівництво, забудовуватися не буде. Згідно з проектом, там залишиться громадський простір, а спортмайданчики буде оновлено. Про це в ефірі телеканалу "Київ" повідомив президент Державної будівельної корпорації "Укрбуд" Максим Микитась, передає "ДС".

Він підкреслив, що чутки про забудову місця відпочинку киян не мають під собою жодних підстав, а роботи з оновлення зони здоров'я вже ведуться. "Згідно з попереднім планом будівництва, зону здоров'я планували розмістити в іншому місці, але, враховуючи ситуацію і те, що люди звикли саме до цього розташування, вже розпочато реконструкцію. Ми витратили на це 2 млн грн. Доступ до зони здоров'я мають усі охочі. Ми хочемо, щоб і прибережною смугою і всією територією користувалася вся Слобідка", - зазначив Микитась.

Масштабна реконструкція зони здоров'я на Микільській Слобідці передбачає будівництво волейбольного і баскетбольного майданчиків дитячого містечка і заміну старих снарядів на два десятки нових силових тренажерів.

Голова держкорпорації "Укрбуд" підкреслив, що забудовник готовий передати обладнання місцевій владі, але зробити це офіційно заважають народні депутати, які виступають проти будівництва.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram