ГоловнаСуспільствоЖиття

Суд над підозрюваним у вбивстві Бузини Денисом Поліщуком перенесли на 2 липня

Прокуратура намагається оскаржити заставу як запобіжний захід для Поліщука

Суд над підозрюваним у вбивстві Бузини Денисом Поліщуком перенесли на 2 липня
Фото: Макс Требухов

Суд, який має розглянути зміну запобіжного заходу для Дениса Поліщука, перенесено на 2 липня. Про це із залу суду повідомляє кореспондент LB.ua.

Нагадаємо, 23 червня підозрюваний у вбивстві Олеся Бузини Денис Поліщук вийшов на свободу після того, як бізнесмен Олексій Тамразов вніс за нього заставу 5 мільйонів гривень. Прокуратура намагається оскаржити заставу як запобіжний захід для Поліщука. Слухання мало відбутися сьогодні в Апеляційному суді Києва о 14.00.

Як уже повідомлялося раніше, за підозрою у вбивстві Олеся Бузини затримано двох людей. Один із них - Денис Поліщук - київський активіст, брав участь в акціях проти незаконних забудов у Києві. Брав участь в АТО: був керівником взводу у 54-й розвідбригаді.

Другий - Андрій Медведько, активіст об'єднання націоналістів "С14", майданівець. Балотувався до Київради з мажоритарному округу від "Свободи". Наприкінці минулого року недовго служив у зоні АТО у складі батальйону МВС "Київ 2". Шевченківський районний суд Києва заарештував Андрія Медведька на два місяці, до 14 серпня. Внесення застави за Медведька не передбачається.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram