ГоловнаСуспільствоЖиття

Жебрівський розповів, як працюватимуть логістичні центри в зоні АТО

Це допоможе жителям окупованих територій зрозуміти, що Україна їх не кинула, впевнений губернатор

Жебрівський розповів, як працюватимуть логістичні центри в зоні АТО
Фото: donoda.gov.ua

Біля пропускних пунктів на лінії розмежування сторін на Донбасі створюють логістичні центри, які займатимуться дрібнооптовою торгівлею продуктів харчування, а також інших товарів.

Про це повідомив голова Донецької ОДА Павло Жебрівський у Facebook.

"Мене запитують про призначення логістичних центрів, які донецька влада створює поблизу пунктів перетину кордону в "сірій" зоні. Це будуть спеціально обладнані місця для дрібнооптової торгівлі. Люди зможуть приїжджати і купувати продукти й товари першої необхідності", - йдеться в повідомленні.

Жебрівський висловив упевненість в тому, що це допоможе жителям окупованих територій зрозуміти, що "Україна їх не кинула".

"Це наші громадяни, за яких ми відповідальні! І сьогодні я не хочу бути головою ОДА тільки частини Донецької області. Насправді це 4,5 мільйона жителів. З них є 5% нехороших людей. Якщо вони так люблять Путіна і Росію, немає питань - нехай змінюють територію проживання", - підкреслив губернатор.

Нагадаємо, 16 червня штаб АТО змінив пропускний режим у зоні АТО. Зокрема, військові заборонили рух громадського транспорту через лінію розмежування. На практиці це вилилося в заборону будь-якого пасажирського транспорту, крім легкових машин.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram