ГоловнаСуспільствоЖиття

У Запоріжжі запроваджують щотижневі ярмарки на підтримку бійців АТО

У сьогоднішньому ярмарку взяли участь чотири волонтерські об'єднання Запоріжжя.

У Запоріжжі запроваджують щотижневі ярмарки на підтримку бійців АТО
Архив
Фото: EPA/UPG

У Запоріжжі з ініціативи комітету волонтерів при облдержадміністрації щотижня відбуватимуться ярмарки, на яких збиратимуть кошти на потреби українських військових.

Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Перший з них відбувся 22 серпня на площі Фестивальній. Відвідувачам пропонували придбати різноманітні сувеніри, м'які іграшки, а також взяти участь у плетінні маскувальних сіток.

"Такі ярмарки проводилися раніше, але ми вирішили зробити це системно, щоб люди знали, що кожної суботи можна сюди прийти і щось придбати, таким чином зробивши внесок волонтерській організації, яка щось відвезе бійцям. Також є патріотично-виховний момент. Ось бачите, діти підходять і плетуть маскувальні сітки, можуть щось придбати або батьки куплять те, значок або шеврон. І таким чином дитина буде співвідносити це з Батьківщиною, як би це пафосно не звучало, тому що все закладається в дитинстві", - розповів голова комітету волонтерів при Запорізькій облдержадміністрації Михайло Сушко.

У ярмарку взяли участь чотири волонтерські об'єднання Запоріжжя. Організатори планують збільшити кількість учасників заходу до 10 організацій. Волонтерські ярмарки проходитимуть щосуботи від 10 до 17 години.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram