ГоловнаСуспільствоЖиття

В Одесі активісти "захопили" замок Ківалова

За документами - це один з "корпусів" Міжнародного гуманітарного університету

В Одесі активісти "Автомайдану" проникли в так званий замок колишнього нардепа від Партії Регіонів Сергія Ківалова, показавши зсередини, як живе екс- "регіонал".

Фото: Автомайдан Одеса

Фотозвіт з будинку активісти оприлюднили в Facebook 30 серпня.

"Будинок Сергія Ківалова в Одесі, більш відомий як будинок "Гаррі Поттер", Вид зсередини", - йдеться в повідомленні.

"Добре "студенти" живуть, адже за документами - це один з "корпусів "Міжнародного гуманітарного університету", - додали автомайданівці.

Фото: Автомайдан Одеса

Як видно з фотографій, будівля являє собою розкішний маєток зі своїм тенісним кортом, сауною, причалом та іншими розкошами, причому перекриває вільний доступ до моря.

Окрім того, всередині активісти знайшли обстановку "Пшонка-стайл", бюст Сталіна і портрети Ківалова в образі "Наполеона без треуголки".

Фото: Думская

На сайті головного управління МВС України в Одеській області інцидент прокоментували так: "Сьогодні до міліції надійшло повідомлення про те, що в приватний будинок одного з народних депутатів України увірвалися громадяни. На місце події виїжджали працівники міліції. Встановлюються всі обставини інциденту. Інформація уточнюється".

Фото: Думская

Як повідомляє місцеве видання "Думская", співробітники поліції, міліції та спецпідрозділу МВС вишикувалися в два кордони біля входу на територію Будинку прийомів МГУ. Активісти патріотичних організацій без перешкод покинули місце подій на своїх машинах.

Як відомо, Сергій Ківалов - колишній член Партії регіонів, а нині - позафракційний народний депутат, обраний по округу №135 в Одесі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram