ГоловнаСуспільствоЖиття

Під Миколаєвом перевізники знову змусили владу прибрати з дороги ваговий комплекс

Водії заявили, що не поїдуть, поки ваги не приберуть

Під Миколаєвом перевізники знову змусили владу прибрати з дороги ваговий комплекс
Фото: news.pn

Сьогодні на 212-му кілометрі траси "Ульянівка-Миколаїв" працівники держпідприємства "Миколаївоблавтодор" і Укртрансінспекції встановили ваговий комплекс для зважування великовантажного транспорту, який прямує у бік Миколаєва. Однак перевізники знову змусили владу прибрати з дороги ваги.

Про це повідомляє сайт "Преступности.НЕТ".

Перевізники викликали міліцію і зажадали від начальника облавтодору показати документи, згідно з якими підприємство встановило комплекс. Водії заявили, що не поїдуть, поки ваги не приберуть.

Перший заступник голови Миколаївської ОДА Микола Романчук у телефонному режимі дав вказівку начальнику облавтодору Валерію Блошенкові демонтувати ваговий комплекс у зв'язку з тим, що "за об'єктом нікому стежити". Він також зазначив, що чекає від перевізників пропозицій, як вийти з ситуації, що склалася. При цьому самі перевізники стверджують, що півтора року давали владі, в тому числі і облавтодору, свої пропозиції.

Наразі комплекс не працює, а на місці тривають дискусії щодо законності його установки.

Фото: news.pn

Нагадаємо, остання установка вагового комплексу, 18 серпня, закінчилася скандалом - перевізники заблокували трасу і змусили шляховиків прибрати ваги.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram