ГоловнаСуспільствоЖиття

Автомайдан побував біля будинку Порошенка (додано фото)

Загалом в акції взяли участь 93 автомобілі

Сьогодні близько 11 ранку активісти "Автомайдану" і кілька народних депутатів здійснили автопробіг до будинку президента України Петра Порошенка з вимогою відставки Генерального прокурора Віктора Шокіна.

Про це повідомляє народний депутат Семен Семенченко, який бере участь в автопробігу на своїй сторінці у facebook.

Загалом в акції взяли участь 93 автомобілі.

"Біля будинку президента Порошенка нас зустріли тітушки. Мітинг "За стабільність"... Дорога перекрита автобусом, водії втекли", - написав народний депутат ("Самопоміч") Семен Семенченко.

За його словами, в автобусі, який перекрив дорогу Автомайдану, закрився невідомий підрозділ Міністерства внутрішніх справ.

"Після нетривалої і бурхливої дискусії мітинг "За стабільність" розійшовся, автобус із підрозділом поїхав. Пароль - "Слава Україні". Їдемо далі", - додав нардеп.

Проте далі дорога знову виявилася перекритою. "Знову тітушки і мітинг "За стабільність", усі ховають обличчя. Дорога перекрита старими "Жигулями". Люди перенесли машину на руках на узбіччя. Приїхали на місце. Ось цей домище», - зазначив Семенченко.

"До народу ніхто не виходить. На дзвінки у ворота ніхто не відповідає. Вмикається динамік на зовнішній зв'язок, чується гучне дихання з того боку. Телефони АП половина не відповідає, половина абонентів корчить дурня. Цеголко слухавку не бере. Охорона нічого не знає. Тітушки щось нявкнули на камеру і втекли. Нам, судячи з усього, тут не раді", - написав Семенченко.

Нагадаємо, електронна петиція, в якій пропонується звільнити генерального прокурора Віктора Шокіна і провести відкритий та прозорий конкурс на цю посаду, зібрала 25,2 тис. підписів.

Автомайдан вже не вперше приїжджає до Порошенка додому.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram