ГоловнаСуспільствоЖиття

Київська поліція відкрила вогонь під час переслідування порушника

У результаті поранено пасажира автомобіля, водій був п'яний

Київські патрульні поліцейські відкрили стрілянину в погоні за автомобілем, який не зупинився на вимогу поліцейських і намагався втекти.

Про це повідомив прес-секретар Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко у Фейсбуку.

"Київська патрульна поліція застосувала зброю, щоб зупинити автомобіль Mazda, водій якого злісно не підкорився законним вимогам поліцейських зупинитися і створював реальну небезпеку учасникам дорожнього руху, втікаючи від патрульних екіпажів та грубо порушуючи ПДР: перетинав подвійні осьові лінії, не зупинявся на червоне світло тощо", - йдеться в повідомленні.

Фото: facebook.com/artem.shevchenko

Під час переслідування було зроблено кілька пострілів по колесах автомобіля. У результаті було поранено одного з пасажирів автомобіля. Його життю нічого не загрожує.

Фото: facebook.com/artem.shevchenko

"Як з'ясувалося після 40 хвилин погоні, водій не мав водійського посвідчення, натомість мав значну дозу алкоголю в крові. Два пасажири так само були напідпитку", - повідомили поліцейські.

Усіх трьох затримали в селищі Петропавлівська Борщагівка Київської області.

Фото: facebook.com/artem.shevchenko

Нагадаємо, в Києві 1 листопада п'яний водій протаранив поліцейський патруль. Внаслідок ДТП постраждало шестеро людей, серед яких двоє поліцейських і працівник комунальних служб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram