ГоловнаСуспільствоЖиття

На блокпостах біля Маріуполя та Красноармійська посилять контроль

Також посилено охороняють приміщення з бюлетенями на місцеві вибори 29 листопада.

На блокпостах біля Маріуполя та Красноармійська посилять контроль
Фото: mvs.gov.ua

Поліція Донецької області прийняла під охорону приміщення, де зберігаються бюлетені для голосування 29 листопада в Маріуполі і Красноармійську.

Про це повідомив у Facebook голова управління МВС у Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

"Для охорони приміщень виборчих дільниць у Маріуполі буде задіяно 442 співробітники поліції. Всього охорону громадського порядку в місті здійснюватиме 961 поліцейський. Режим посиленого патрулювання буде введено від завтра. Щодо Красноармійська: 76 поліцейських охоронятимуть приміщення виборчкомів, 215 співробітників поліції здійснюватимуть патрулювання території міста", - написав він.

Також на блокпостах області буде посилено контроль.

"Важливе попередження: від завтра буде посилено контроль на блокпостах. Особливо ретельні перевірки транспортних засобів та громадян проводитимуть на пунктах в'їзду-виїзду в Маріуполь і Красноармійськ. Прошу всіх поставитися з розумінням. Це робиться для вашої безпеки", - повідомив Аброськін.

За його словами, на випадок позаштатних ситуацій у резерві перебувають підрозділи Національної Гвардії України.

Як відомо, місцеві вибори відбулися в Україні 25 жовтня, другий тур виборів - 15 листопада. Верховна Рада призначила голосування на місцевих виборах у Маріуполі і Красноармійську на неділю, 29 листопада 2015 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram