ГоловнаСуспільствоЖиття

Під Києвом у фури тріснуло колесо - зіткнулися три легковики

Лікарі госпіталізували шістьох постраждалих, двох із них - з тяжкими травмами.

У середу ввечері під Києвом на автомагістралі "Київ-Бориспіль" відбулася масштабна ДТП за участю чотирьох автомобілів, у якій постраждали шість осіб.

Як розповіли очевидці події кореспонденту LB.ua, у вантажівки Renault на повному ходу тріснуло переднє колесо. Водій насилу втримав на дорозі багатотонну вантажівку - водії попутних автомобілів, побачивши виляння вантажівки, почали пригальмовувати. У цей час водій Dacia Logan (очевидно, впіймавши ґав) врізався в задню частину автомобіля Volkswagen.

Розбиті автомобілі зупинилися в лівій смузі. У салоні Volkswagen, крім жінки-водія, була її сестра з трирічною дитиною. На щастя, ніхто з них не постраждав. Водії вийшли зі своїх авто і чекали на поліцію. Саме  тоді в Logan на величезній швидкості влетів ВАЗ-2111. Від удару Dacia відлетіла через дві смуги, а ВАЗ врізався в розділовий відбійник.

Очевидці кинулися до розбитого ВАЗ, намагаючись відчинити двері і дістати постраждалих людей. На місце події прибули шість машин "швидкої допомоги". Лікарі госпіталізували водія ВАЗ і чотирьох його пасажирів. Також ушпиталили водія Dacia, який під час зіткнення стояв біля свого авто.

Через цю ДТП утворилася величезна пробка в напрямку Борисполя. Обставини події з'ясовує слідча група.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram