ГоловнаСуспільствоЖиття

Названо переможців престижного міжнародного конкурсу «Вибір року 2015» Новости компаний

Щорічно багато наших співвітчизників беруть участь в опитуваннях, які проводить по всій країні Міжнародний фестиваль-конкурс «Вибір року», обираючи найкращі в країні товар або послугу.

Цього року церемонія нагородження порадувала відкриттями нових номінацій. Однією з найбільш цікавих стала «Провайдер цифрових розваг року» (компанія, що пропонує кращу комбінацію послуг цифрового кабельного телебачення і проводового доступу в Інтернет), в якій перемогла компанія ВОЛЯ.

Щорічно багато наших співвітчизників беруть участь в опитуваннях, які проводить по всій країні Міжнародний фестиваль-конкурс «Вибір року», обираючи найкращі в країні товар або послугу.

Цього року церемонія нагородження порадувала новими номінаціями. Однією з найцікавіших стала «Провайдер цифрових розваг року» (компанія, що пропонує найкращу комбінацію послуг цифрового кабельного телебачення і дротового доступу в Інтернет), в якій перемогла компанія ВОЛЯ.

На думку генерального директора компанії ВОЛЯ Джорджа Жембері, ця перемога - результат кількох років послідовної роботи: «Ми вдячні споживачам за те, що вони так високо оцінили роботу нашої команди. ВОЛЯ заслужено отримала перемогу в конкурсі, адже було зроблено багато. Тільки протягом 2015 року в розвиток послуг, модернізацію мереж та інноваційні проекти у сфері обслуговування ми інвестували понад 400 мільйонів гривень. У підсумку - зростання показників оцінки абонентами якості послуг і сервісу, а також численні позитивні відгуки від наших користувачів».

Сьогодні компанія пропонує своїм абонентам найкращий ліцензійний контент від зарубіжних і вітчизняних студій у цифровому і аналоговому форматах. У телевізійних пакетах ВОЛІ абоненти знайдуть більш ніж 200 цифрових телеканалів, в тому числі у форматі високої чіткості (НD). Серед них є і ті, які доступні ексклюзивно в пакетах ВОЛІ: Bollywood HD, присвячений індійському кіно, канал сімейства Discovery для чоловічої аудиторії DTX, FILMUADrama з українськими серіалами. Компанія розвиває і власні телепродукти: особливо популярні канали фільмів групи «ВОЛЯ CINE+» і онлайн-кінотеатр «ВОЛЯ Cinema».

У тих населених пунктах, де поки що немає мереж компанії, споживачі підключають цифрове інтерактивне телебачення «ВОЛЯ Smart HD». Воно дозволяє дивитися найрізноманітніший відеоконтент не тільки на екрані свого телевізора, а й на смартфоні чи планшеті. Потрібно лише мати вдома Інтернет від будь-якого провайдера, що гарантує швидкість доступу більш ніж 5 Мбіт/с.

Новинкою 2015-го від ВОЛІ для киян, жителів Вінниці, Запоріжжя, Львова та Луцька стали інтернет-пакети «Турбо» зі швидкістю до 200 Мбіт/с. Така швидкість дозволяє спокійно дивитися фільм у форматі високої чіткості на величезному екрані телевізора і перемагати в комп'ютерних автоперегонах. Недарма такий доступ уже отримав назву турбоінтернет.

ВОЛЯ обіцяє і далі розвивати й удосконалювати свої послуги: «Ми однозначно не будемо зупинятися на досягнутому. Спасибі за вашу довіру і вибір!» - подякував абонентам ВОЛІ генеральний директор компанії Джордж Жембері.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram