ГоловнаСуспільствоЖиття

Прикордонники повідомляють про скупчення турецьких вантажів у Чернігівській і Сумській областях

Росія не пропускає вантажівки

Прикордонники повідомляють про скупчення турецьких вантажів у Чернігівській і Сумській областях
Архив
Фото: inforesist.org

У Чернігівській і Сумській областях спостерігається скупчення турецьких вантажівок, які Росія не пропускає на свою територію. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" заявив помічник голови Держприкордонслужби України Олег Слободян, передає УНІАН.

"Стосовно Чернігівського загону ми спостерігаємо такі ускладнення в пунктах пропуску "Грем'яч" і "Сеньківка", там, відповідно, знаходяться 3 і 27 автомобілів з товарами з Туреччини, які не пропускає Російська Федерація. І стосовно Сумського загону: у пункті пропуску "Бачівськ" знаходяться три вантажні автомобілі, які також везуть товари з Туреччини в Росію і які не пропускають російські митні та прикордонні служби", - сказав він.

Раніше у відомстві повідомляли, що російська митниця не пропускає 6 фур у пункті пропуску "Грем'яч" і 20 у "Синьківці" з турецькими вантажами.

Нагадаємо, відносини між двома країнами загострилися після того, як 24 листопада російський бомбардувальник Су-24 було збито парою турецьких винищувачів F-16.Російський президент Володимир Путін, коментуючи інцидент, назвав його "ударом у спину з боку поплічників терористів" і оголосив Туреччину поплічником ІДІЛ. Він також заявив, що знищення бомбардувальника буде мати найсерйозніші наслідки для відносин між Москвою та Анкарою.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram