ГоловнаСуспільствоЖиття

У Києві відбудеться смолоскипна хода з нагоди другої річниці розгону Майдану

Активісти вимагатимуть звіту про перебіг розслідування злочинів на Майдані

У Києві відбудеться смолоскипна хода з нагоди другої річниці розгону Майдану
Фото: Макс Левин

У Києві на Майдані в ніч з 29 на 30 листопада, у другу річницю розгону Євромайдану, відбудеться смолоскипна хода, повідомляє в соцмережі громадська організація Коаліція учасників помаранчевої революції.

"На згадку про трагічні події тієї жорстокої ночі організатори планують навідатися з конкретними претензіями та вимогами до генпрокурора Віктора Шокіна і міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Також активісти планують навідатися і до президента Петра Порошенка", - сказано в повідомленні.

Крім того, як наголошується в повідомленні, основна вимога активістів - отримання звіту про перебіг розслідування злочинів на Майдані.

Нагадаємо, напередодні в Києві на Майдані Незалежності відбулася двогодинна акція "Ніч пам'яті" на знак вшанування пам’яті жертв режиму Віктора Януковича і російської агресії. Захід було приурочено річниці розгону студентського Майдану в листопаді 2013 року.

Також нагадаємо, що раніше Генеральна прокуратура опублікувала звіт з результатами розслідувань кримінальних проваджень щодо Майдану.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram