ГоловнаСуспільствоЖиття

Проїзд у комунальному транспорті Києва наразі дорожчати не буде

"Київпастранс" спростовує інформацію про можливе підвищення вартості проїзду

Проїзд у комунальному транспорті Києва наразі дорожчати не буде
Фото: aif.ua

Питання підвищення тарифів на проїзд у комунальному транспорті Києва (автобусах, тролейбусах, трамваях, фунікулері, міській електричці) наразі не стоїть.

Про це заявили у комунальному підприємстві "Київпастранс", інформує "Інтерфакс-Україна".

У КП нагадали, що з 28 листопада підвищилися тарифи на проїзд у деяких маршрутках "Київпастрансу", працюють на 14 маршрутах з тарифами 3,00 - 4,00 грн.

"Інформація про нібито вже наявні плани підвищення тарифу на проїзд у метро, зокрема з 2016 року, недійсна", - підкреслюється в повідомленні.

У КП "Київський метрополітен" також спростували інформацію про підвищення вартості проїзду в метро з 1 січня 2016 року, інформує ЛІГА.net.

"Які ціни на проїзд є на сьогодні, такими вони залишаться і після Нового року. Зрозуміло, що ціни на все зростають, і ми ще торік порушували питання підвищення вартості проїзду. Однак станом на сьогодні це питання поки що не стоїть у порядку денному" , - зазначила речник "Київського метрополітену" Наталія Макогон.

Раніше газета "Вести" повідомила, що після Нового року тариф у міському транспорті столиці, зокрема метро і маршрутні таксі, може підвищитися приблизно в 1,5 разу.

Нагадаємо, у лютому КМДА схвалила подорожчання проїзду в маршрутках до 6 гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram