ГоловнаСуспільствоЖиття

Україна запустила іміджевий сайт

myukraineis.org робили МЗС, Мінінформполітики й організація StratCom.UA.

Україна запустила іміджевий сайт

У рамках розвитку публічної дипломатії МЗС України починає міжнародну онлайн-кампанію #myukraineis ("Моя Україна - це") для популяризації нашої країни за кордоном.

Сайт www.myukraineis.org є платформою для інформування іноземців про сучасну Україну та її історію. #myukraineis - хештег кампанії. Сайт є результатом співпраці МЗС, Міністерства інформаційної політики та організації StratCom.UA.

"МЗС запрошує кожного популяризувати сайт www.myukrianeis.org і пропонувати свої факти про Україну. Міжнародний імідж України в наших з вами руках!" - сказано в повідомленні міністерства.

Ресурс запущено як онлайнову версію презентованого 30 листопада в МЗС буклету "Україна: Свобода, Гідність, Креативність". Однак особливість сайту в тому, що з моменту запуску він перетворюється на платформу з контентом, який генерують самі користувачі. Кожен охочий українець чи іноземець може пропонувати свої факти про Україну і відомих українців у режимі он-лайн у розділі "Add your story".

Найкращі запропоновані користувачами факти буде розглядати авторитетна експертна рада і додаватимуть на сайт.

В основу проекту покладено ідею звільнення від нинішніх кліше і стереотипів про Україну.

До кампанії #myukraineis будуть залучені зарубіжні дипломатичні установи України, українці за кордоном, зарубіжні партнери України, а також всі небайдужі.

Нагадаємо, міністр інформаційної політики Юрій Стець обіцяє наступного тижня почати процедуру своєї відставки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram