ГоловнаСуспільствоЖиття

"Прем'єр-міністр" Абхазії приїхав до Аксьонова в Крим

Артур Міквабія зустрівся зі своїм кримським "колегою"

"Прем'єр-міністр" Абхазії приїхав до Аксьонова в Крим
"Премьеры" Миквабия и Аксенов
Фото: ru.krymr.com

У окупований Крим прилетів Артур Міквабія - "прем'єр-міністр" Абхазії, яка є сепаратистським регіоном Грузії. В аеропорту "Сімферополь" його зустрів російський "глава" Криму Сергій Аксьонов.

Про це повідомляє сайт "Крым. Реалии".

У так званому кримському "уряді" заявили, що Міквабія планує провести робочу зустріч з повноважним представником президента РФ Олегом Белавенцевим, Сергієм Аксьоновим, а також "міністрами" економіки, промислової політики і транспорту.

Міквабія також планує відвідати Ялту.

Російські військові увійшли до Грузії у ніч з 7 на 8 серпня 2008 року після спроби Тбілісі відновити контроль над самопроголошеними "республіками" Південна Осетія і Абхазія. У результаті п'ятиденної війни Росія визнала незалежність Абхазії і Південної Осетії та ввела додаткові війська і озброєння на ці території. Усі держави світу, за винятком Росії, Венесуели, Нікарагуа і Науру, визнають ці регіони територією Грузії, окупованою Росією.

Нагадаємо, російські війська вторглися на територію Криму 20 лютого 2014 року. Докладніше про захоплення півострова читайте в інтерв'ю LB.ua з Рефатом Чубаровим.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram