ГоловнаСуспільствоЖиття

СБУ заблокувала ввезення в "ДНР" побутових товарів на чверть мільйона гривень

На тимчасово окуповану територію намагалися ввезти мобілки, кип'ятильники, сушарки для взуття

СБУ заблокувала ввезення в "ДНР" побутових товарів на чверть мільйона гривень

Співробітники Служби безпеки України присікли в Донецькій області дві спроби ввезення на тимчасово окуповану терористами територію партії мобільних телефонів і вантажу побутових товарів загальною вартістю майже 250 тис. гривень.

Про це інформує прес-центр СБУ.

Правоохоронці затримали на пункті пропуску "Зайцеве" Артемівського району автомобіль, що перевозив партію мобільних телефонів. Водій намагався ввезти в т.зв. "ДНР", при цьому порушуючи порядок перетину лінії розмежування, "мобілки" вартістю понад сто тисяч гривень.

На пункті пропуску "Новотроїцьке" у Волноваському районі співробітники спецслужби зупинили мікроавтобус з вантажем побутових товарів. На тимчасово окуповану терористами територію планувалося ввезти без відповідних документів кип'ятильники, сушарки для взуття, батарейки і т. ін. на більш як сто тисяч гривень.

Триває перевірка походження товарів і встановлюються одержувачі вантажу на тимчасово підконтрольних бойовикам територіях.

Нагадаємо, 28 грудня Служба безпеки України в районі проведення антитерористичної операції затримала незаконні вантажі на загальну суму понад 400 тис. гривень. На тимчасово окуповану територію намагалися провезти ліки, продукти, одяг, електротовари.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram