ГоловнаСуспільствоЖиття

В.о. голови департаменту ЖКГ Одеської ОДА попалася на великому хабарі

Чиновниця раніше не пройшла конкурс на свою посаду

В.о. голови департаменту ЖКГ Одеської ОДА попалася на великому хабарі
Фото: facebook.com/SaakashviliMikheil

Співробітники Служби безпеки та військової прокуратури затримали на хабарі в 1,5 млн грн чиновницю Одеської обласної державної адміністрації.

Про це повідомив голова Одеської ОДА Михайло Саакашвілі у Фейсбуці.

"В.о. керівника департаменту ЖКГ ОДА Тетяну Марченко затримала прокуратура і СБУ під час вимагання 1,5 млн гривень у приватної компанії. Вона не пройшла конкурс на свою посаду і, як це передбачається законом, була залишена тимчасово виконуючою обов'язки до того, як знайдуть нового начальника після повторного конкурсу (ідіотська система, коли начальник залишається на час виконувачем обов'язків без перспективи залишитися). А ця конкретно пролазлива начальниця, мабуть, вирішила перед відходом зі собою прихопити кругленьку суму", - написав він.

Саакашвілі також зазначив, що число співробітників Одеської ОДА скорочено удвічі шляхом реорганізації, а половину, що залишилася, змусили брати участь у конкурсах на зайняття посад.

"Доводиться вдаватися до таких хитрощів через дурні закони замість того, щоб узяти і звільнити співробітників із підмоченою репутацією", - пояснив Саакашвілі.

Нагадаємо, Антикорупційний форум Саакашвілі вирішив створити "Рух за очищення".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram