ГоловнаСуспільствоЖиття

Більш ніж 17 тис. пасажирів зустрінуть Новий рік у поїзді

На шляху проходження їх очікують солодкі подарунки з передбаченнями на 2016 рік

Більш ніж 17 тис. пасажирів зустрінуть Новий рік у поїзді
Фото: "Укрзализныця"

У поїздах ПАТ "Укрзалізниця", які курсуватимуть новорічної ночі, подорожуватимуть понад 17 тис. пасажирів.

Про це інформує

прес-служба "Укрзалізниці".

Як повідомляють, на шляху проходження їх очікують солодкі подарунки з передбаченнями на 2016 рік.

Найбільше пасажирів 31 грудня подорожує до Львова, Ужгорода, Івано-Франківська, Рахова, Трускавця, Дніпропетровська і Кривого Рогу. "Укрзалізниця" подбала, щоб усі мандрівники мали можливість святкувати Новий рік і Різдво в колі рідних і близьких. Зокрема, до послуг пасажирів 37 додаткових поїздів на 256 рейсів у період з 25 грудня по 10 січня, сказано в повідомленні.

Також залізничники подбали про те, щоб пасажири могли вчасно повернутися до місць проживання з відпочинку і гостей. Зокрема, на період з 8 по 11 січня із найпопулярнішого - західного напрямку в поїздах залишаються вільні місця в усі регіони нашої країни.

За інформацією "Укрзалізниці", до Києва з Ужгорода, Івано-Франківська та Львова вільні 3736 місць, в Одесу з Ужгорода, Мукачевого та Львова - 2313 місць, в Дніпропетровськ з Івано-Франківська та Львова - 696 місць, з Ужгорода до Харкова - 280 місць. Також у продажу на зазначені дати є 3198 місць у поїздах з Одеси до Києва.

Також повідомляють, що понад 50 тис. представників різних залізничних професій будуть забезпечувати безпеку руху та безперебійну роботу галузі у свято.

Потяги будуть вести майже 3 тис. машиністів і помічників, цілодобово обслуговувати пасажирів - близько 150 квиткових касирів, майже 1300 працівників сектору приміських перевезень. У новорічну ніч працюватимуть провідники пасажирських вагонів, чергові по станції, сигналісти, складачі поїздів, оглядачі вагонів та інші представники професії.

Як наголошують, більш ніж 2 тисячі залізничників-захисників Вітчизни зустрінуть Новий рік у зоні бойових дій на Сході України та військових полігонах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram