ГоловнаСуспільствоЖиття

У Севастополі від переохолодження загинули три особи

Температура повітря в місті на початку січня опускалася до 8 градусів морозу

У Севастополі від переохолодження загинули три особи
Фото: EPA/UPG

Заступник директора департаменту охорони здоров'я уряду Севастополя Олена Боєнко на засіданні оперативного штабу з подолання наслідків НС повідомила, що в місті з початку року від переохолодження померли три особи.

Про це інформують Новости Крыма.

"З 31 грудня по 10 січня в травматологічні пункти міста звернулися 420 дорослих і 220 дітей. Переохолоджень було 7, з них 3 - летальні. Постраждалих від піротехніки не було", - сказала Боєнко.

Вона зазначила, що за 10 днів нового року було надано допомогу вісьмом севастопольцям без певного місця проживання.

На початку січня в Севастополі було зафіксовано зниження температури повітря до 8 градусів морозу. Як повідомляють, 11 січня в місті встановилася відносно тепла погода з температурою повітря +10 градусів вище нуля.

Ще на початку грудня 2015 року начальник федерального казенного підприємства "Центр управління в кризових ситуаціях" Олексій Краснокутський повідомив журналістів, що в чотирьох районах Севастополя розгорнули містечка життєзабезпечення.

Нагадаємо, на початку січня 2016 року Крим упродовж чотирьох діб заблокував подачу українського газу в Генічеськ Херсонської області. Місто забезпечується газом винятково українського видобутку, російський газ у місто не постачали і не постачають.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram