ГоловнаСуспільствоЖиття

У середу в Києві обіцяють невеликий мокрий сніг

Температура повітря у столиці - від -1 до +1 градуса

У середу в Києві обіцяють невеликий мокрий сніг
Фото: motherblog.biz

У середу, 13 січня, в Києві хмарно з проясненнями, невеликий сніг, мокрий сніг, на дорогах місцями ожеледиця, вітер західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі та вдень -1...+1 градус.

Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.

На заході України хмарно з проясненнями, невеликі опади, на Закарпатті помірні опади, на дорогах місцями ожеледиця, вітер західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -4...+3 градуси, вдень -2...+6 градусів.

У Карпатах невеликі опади, на дорогах місцями ожеледиця, температура повітря вночі -1...-6 градусів, удень +2...-3 градуси.

На півночі України хмарно з проясненнями, невеликий сніг, мокрий сніг, на дорогах місцями ожеледиця, вітер західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі та вдень -2...+3 градуси.

У центрі України хмарно з проясненнями, вночі місцями невеликі опади, вдень без суттєвих опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер західний, 5-10 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі та вдень -2...+3 градуси.

На сході України хмарно з проясненнями, опади, на дорогах місцями ожеледиця, вітер західний, 5-10 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі -2...+3 градуси, вдень 0...+5 градусів.

На півдні України хмарно з проясненнями, без суттєвих опадів, тільки в Запорізькій і Херсонській областях місцями дощі, вітер західний, 5-10 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі +2...-3 градуси, вдень +5...+10 градусів.

У Криму хмарно із проясненнями, дощ, вітер західний, 5-10 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі -2...+3 градуси, вдень +5...+10 градусів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram