ГоловнаСуспільствоЖиття

Директорку одного з ЖЕКів Феодосії звинуватили у смерті трьох людей

Через забиті сміттям димовентиляційні канали мешканці квартири померли від отруєння чадним газом

Директорку одного з ЖЕКів Феодосії звинуватили у смерті трьох людей
Фото: http://azbar.ru

Слідчий відділ у місті Феодосія Кримського управління Слідчого комітету Російської Федерації завершив розслідування кримінальної справи проти директорки МУП "ЖЕК №5". Її звинувачують у наданні послуг, що не відповідають вимогам безпеки, які призвели до смерті трьох осіб.

Про це інформує прес-служба Головного слідчого управління СК Російської Федерації в Криму.

За даними слідства, з квітня 2014-го по березень 2015 року обвинувачена, яка знала про те, що димовентиляційні канали квартири одного з будинків у Феодосії не придатні для експлуатації, що підтверджено актом обстеження, проведеного працівниками ЖЕКу, з метою отримання прибутку виконувала послуги з технічного обслуговування загальних комунікацій будинку, без очищення та ремонту димових і вентиляційних каналів. Унаслідок цього троє осіб, які перебували в цій квартирі, померли від отруєння окисом вуглецю, що накопичився від роботи газової колонки, оскільки був забитий вентиляційний канал і димар, що перешкоджало витяжці чадного газу з квартири.

Як повідомляють, кримінальну справу із затвердженим обвинувальним висновком найближчим часом відправлять до суду для розгляду по суті.

Нагадаємо, в Севастополі від початку року від переохолодження померло троє людей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram