ГоловнаСуспільствоЖиття

Завтра лікарі вирішать, чи можна транспортувати до суду винуватця смертельного ДТП біля "Лівобережної"

Медкомісія призначена за ініціативою правоохоронних органів

Завтра лікарі вирішать, чи можна транспортувати до суду винуватця смертельного ДТП біля "Лівобережної"
Фото: твиттер Авто Киев

Завтра, 15 січня, спеціальна медична комісія повинна дати висновок про можливість транспортування до суду з метою обрання запобіжного заходу 22-річному жителю Донецької області Станіславу Толстошеєву, який 9 січня здійснив ДТП зі смертельним результатом біля станції метро "Лівобережна" в Києві.

Про це УНІАН повідомило інформоване джерело в правоохоронних органах.

За словами співрозмовника агентства, "лікар, який безпосередньо спостерігає за станом здоров'я Толстошеєва, каже, що не може визначитися щодо можливості транспортування його підопічного до суду".

“Враховуючи такий хід подій, з ініціативи правоохоронних органів була призначена медична комісія", - сказав співрозмовник агентства.

Нагадаємо, 13 січня прес-секретар Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко повідомив, що "мажору" С.Толстошеєву, чий джип задавив на смерть потерпілу Н.Прілуцьку та завдав тілесних ушкоджень потерпілому А.Вікарчуку, оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого)".

Раніше журналіст Дмитро Гнап виклав фото 21-річного водія Станіслава Толстошеєва, сина бізнесмена з Дружківки Донецької області.

9 січнья Толстошеєв на білому "Мерседесі" в'їхав у фасад стоматологічної клініки, збивши на смерть 62-річну жінку. За словами свідків, водій перебував у стані алкогольного сп'яніння. Сам Станіслав стверджує, що у нього стався напад епілепсії. Зараз він перебуває в приватній клініці Києва.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram