ГоловнаСуспільствоЖиття

У Кіровограді, Тернополі, Чернівцях та Рівному школи з понеділка закриються на карантин

Через епідемію грипу чернівецькі школярі відпочиватимуть мінімум тиждень, з 18 по 25 січня.

У Кіровограді, Тернополі, Чернівцях та Рівному школи з понеділка закриються на карантин
Архивное фото
Фото: Макс Левин

У загальноосвітніх закладах Чернівців призупинено навчальний процес з 18 по 25 січня 2016 року за розпорядженням мера міста Олексія Каспрука. Про це повідомляє "РБК Україна" з посиланням на прес-службу Чернівецької міської ради.

За даними місцевих лікарів, епідеміологічний поріг захворюваності на грип та ГРВІ в Чернівецькій області не перевищений.

Також комісія з питань техногенно-екологічної безпеки Рівненської міської ради вирішила призупинити навчання в школах з 18 січня через епідемію гострої респіраторної вірусної інфекції грипу. Дата відновлення навчання буде визначена додатково.

Крім того, виконавчий комітет Кіровоградської міської ради ввів у школах канікули з 18 січня по 22 січня для попередження можливого поширення гострої респіраторної вірусної інфекції та грипу. Про це повідомила начальник управління освіти міськради Лариса Костенко.

Вона зазначила, що додаткові канікули - не карантинний захід, а попередження можливого поширення епідеміологічної загрози.

Ще в Дубровицькому та Рокитнівському районах Рівненської області школи закрили на карантин через перевищення епідемічного порогу захворюваності на грип.

Раніше в школах та інтернатах м.Одеси та Тернополя було вирішено оголосити карантин з 18 січня.

Нагадаємо, карантин у київських школах триватиме щонайменше до середи.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram