ГоловнаСуспільствоЖиття

Нацполіція опублікувала відео з камер спостереження турбази на Драгобраті

Учасників бійки підозрюють у причетності до інших злочинів

Національна поліція опублікувала відео конфлікту на Драгобраті за участю п'ятьох бійців "Правого сектору", який стався 10 січня.

Про це повідомляє офіційний сайт Нацполіції.

"10 січня цей самий громадянин разом з чотирма іншими громадянами влаштував бійку з персоналом однієї з туристичних баз в урочищі Драгобрат на Закарпатті. Під час конфлікту громадяни погрожували вогнепальною зброєю і використовували підручні засоби", - наголошено в повідомленні.

Окрім того, в поліції повідомили, що учасники бійки на Драгобраті підозрюють у причетності до інших злочинів.

Зокрема йдеться про інцидент на одній з автозаправних станцій у Львівській області 28 грудня 2015 року. Один з відвідувачів затіяв сварку з іншим відвідувачем і персоналом АЗС і зробив декілька пострілів у стелю з бойової зброї. Відповідне відео також розміщено на сайті Нацполіції.

Нагадаємо, 10 січня в готелі "Хата магната" в закарпатському селі Ясіня (район Драгобрату) затримали п'ятьох бійців ДУК "Правий сектор", які побилися з охороною туристичного комплексу. За версією голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля, п'яні бійці влаштували розборки з персоналом, побили одного з кухарів і бармена, після чого працівники турбази і туристи затримали всіх п'ятьох.

Зараз усіх п'ятьох бійців заарештували. Проти них порушено 9 кримінальних справ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram