ГоловнаСуспільствоЖиття

У Кіровоградській області десятки вантажівок застрягли у снігових заметах

Через легковажність водіїв заблоковано рух дорожньої спецтехніки

У Кіровоградській області десятки вантажівок застрягли у снігових заметах
Фото: ru.tsn.ua

На дорогах Кіровоградської області застрягли у снігових заметах кілька десятків вантажівок.

Про це повідомляє УНН за інформацією прес-служби Державного агентства автомобільних доріг.

"Незважаючи на штормове попередження синоптиків, заклики Служби автодоріг про утримання від поїздок і заборону руху великовантажного автотранспорту та автобусів по території Кіровоградської області, багато перевізників усе ж вирушили в дорогу. У результаті в сніговому полоні опинилися кілька десятків вантажівок. Через легковажність водіїв свою роботу не можуть виконати і дорожники: рух дорожньої спецтехніки заблоковано", - йдеться в повідомленні агентства.

Загалом по області, як зазначили у відомстві, упродовж доби у сніговому полоні опинилося понад 50 вантажних автомобілів. Дорожники постійно допомагають водіям вибиратися із заметів. Роботу з ліквідації наслідків стихії проводять цілодобово.

Одночасно на дорогах області в різних напрямках працюють 167 механізмів. Насамперед роботи ведуть на дорогах державного значення.

Нагадаємо, станом на ранок вівторка, 19 січня, в Україні через снігопад залишалися перекритими низка автомобільних доріг в Одеській, Дніпропетровській, Полтавській, Кіровоградській і Миколаївській областях.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram