ГоловнаСуспільствоЖиття

У середу в Києві потеплішає до +4 градусів

У столиці обіцяють сніг із дощем

У середу в Києві потеплішає до +4 градусів

У середу, 27 січня, в Києві хмарно, невеликий сніг, вдень з дощем, на дорогах ожеледиця, вітер західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -4...-6 градусів, удень +2...+4 градуси.

Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.

На заході України хмарно, невеликий дощ, вночі з мокрим снігом, вночі та вранці місцями туман, ожеледь, на дорогах ожеледиця, вітер західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +2...-3 градуси, вдень +2...+7 градусів.

У Карпатах невеликий сніг та мокрий сніг, температура повітря вночі 0...-5 градусів, удень +2...-3 градуси.

На півночі України хмарно, невеликий мокрий сніг, вдень з дощем, вночі та вранці місцями туман, ожеледь, на дорогах ожеледиця, вітер західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -3...-8 градусів, удень 0...+5 градусів.

У центрі України хмарно, невеликий сніг, вдень з дощем, вночі та вранці місцями туман, ожеледь, на дорогах ожеледиця, вітер західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -3...-8 градусів, у Полтавській і Дніпропетровській областях -8...-13, вдень -1...+4 градуси.

На сході України хмарно, вночі без опадів, вдень невеликий сніг, на дорогах ожеледиця, вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -8...-13 градусів, у Луганській області -14...-19 градусів, удень 0...-5 градусів.

На півдні України хмарно, вночі без опадів, вдень невеликий мокрий сніг з дощем, уночі та вранці місцями туман, ожеледь, на дорогах ожеледиця, вітер західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -3...-8 градусів, у Запорізькій області -8...-13, вдень -2...+3 градуси.

У Криму хмарно, вночі без опадів, вдень невеликий мокрий сніг з дощем, на дорогах ожеледиця, вітер західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +1...-4 градуси, вдень +1...+6 градусів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram