ГоловнаСуспільствоЖиття

У Києві зносять незаконно побудовану 16-поверхівку "Укогруп"

Мер Кличко проінспектував демонтаж незаконного будівництва

Влада Києва почала демонтаж незаконного будівництва житлового комплексу "Маргарита", що входить у перелік сумнівних будов, пов'язаних зі структурою бізнесмена Анатолія Войцеховського під назвою "Укогруп".

Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Фото: facebook.com/merkieva

"Ми почали демонтаж незаконного будівництва. Це балансова територія школи, фактично у дворі школи почали будувати будинок. Якась дозвільна документація відсутня... Це будівництво ми зупиняємо, демонтуємо", - сказав Кличко.

Він підкреслив, що так само жорстко влада Києва буде припиняти всі незаконні будівництва.

Фото: facebook.com/merkieva

Мер також зазначив, що в Києві ще залишається велика кількість незаконних забудов, на які немає документів, і закликав людей ретельно вивчати всю документацію під час придбання нерухомості.

"Це будова Войцеховського, і вона не єдина в Києві. Я звертаюся до всіх інвесторів: якщо купуєте житло, - вивчіть усю документацію. Щоб вона відповідала законодавству, щоб будівля потім була введена в експлуатацію", - сказав Кличко.

Фото: facebook.com/merkieva

Головам районів мер доручив оперативно реагувати на незаконне будівництво і своєчасно повідомляти про це владу.

Нагадаємо, проти ЖК "Маргарита" з 31 липня 2015 року триває досудове розслідування. 25 грудня комунальники почали демонтувати паркан навколо незаконної забудови.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram