ГоловнаСуспільствоЖиття

Батько просить допомоги для лікування доньки-немовляти

Новонароджена Кіра набрала за 5 місяців всього 900 грам, її годують через зонд

Киянин В'ячеслав Цінчик просить небайдужих людей допомогти зібрати гроші на лікування його піврічної доньки Кіри, яка отримала важкі травми під час пологів.

Батьки просять про допомогу на порятунок маленької Кіри
Фото: facebook.com/tsinchik.vyacheslav
Батьки просять про допомогу на порятунок маленької Кіри

"Наша дівчинка у результаті пологів у другому пологовому будинку отримала асфіксію, гіпоксію-ішемію головного мозку, унаслідок чого - псевдобульбарний синдром (відсутній ковтальний, смоктальний рефлекс - годуємо через зонд), спастичний тетропарез, судоми, напади, передепілептичний синдром. Уже понад 5 місяців наша дівчинка перебуває у 1-й дитячій лікарні", - написав Цінчик у своєму фейсбуці 11 грудня минулого року.

Кіра народилася з нормальною вагою 3 кг, а набрала за 5 місяців всього 900 грам.

Дівчинку годують через зонд - у неї відсутні ковтальний і смоктальний рефлекси
Фото: facebook.com/tsinchik.vyacheslav
Дівчинку годують через зонд - у неї відсутні ковтальний і смоктальний рефлекси

"Не думав, що доведеться колись щось просити, але доводиться. Оскільки хочеться допомогти, зробити все можливе для одужання моєї доньки Кіри. Лікування вже триває 5 місяців, усі ресурси моєї сім'ї і хто міг допомогти із близьких, друзів, рідних, співробітників вже допомогли. Зараз шукаємо можливість лікуватися за кордоном, але й у нас в Україні на лікування та підтримку Кіри у день йде від 1000 грн. Якщо у Вас є така можливість, то допоможіть", - просить батько дівчинки.

Малечі треба замовляти дорогі медпрепарати з Німеччини. Батьки провели кілька консультацій з лікарями, далі підбирають клініку для лікування за кордоном.

Зараз дівчинка залишається у важкому стані у 1-й дитячій лікарні. Для її годування мати використовує зонд, 4 рази на день Кірі вводять антибіотики через вену, їй важко дихати.

Реквізити для допомоги - картки ПриватБанк:

5168 7423 0691 4502 ГРИВНЯ;

5168 7423 1324 0800 ЄВРО;

4149 6258 0156 7015 ДОЛАР.

Отримувач - Цінчик В'ячеслав Володимирович (тато Кіри).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram