ГоловнаСуспільствоЖиття

Завтра в Києві до +4 градусів

Очікують дощу з мокрим снігом.

Завтра в Києві до +4 градусів
Фото: donbass.ua

4 лютого в Києві буде хмарно з проясненнями, очікується дощ з мокрим снігом, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0...+2 градуси, вдень +2...+4 градуси.

Про це повідомляє Гідрометцентр.

На заході України хмарно з проясненнями, уночі дощ із мокрим снігом, удень невеликі опади, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -2...+3 градуси, вдень 0...+5 градусів.

У Карпатах опади, вночі сильні опади, температура повітря вночі -2...+3 градуси, вдень -1...+4 градуси.

У Моршині вночі дощ з мокрим снігом, вдень невеликий дощ з мокрим снігом, температура вночі -1...+1 градус, вдень +2...+4 градуси.

У Трускавці вночі дощ з мокрим снігом, вдень невеликий дощ з мокрим снігом, температура вночі -1...+1 градус, вдень +1...+3 градуси.

У Сваляві вночі дощ з мокрим снігом, вдень місцями невеликий дощ з мокрим снігом, температура вночі -1...+1 градус, вдень +4...+6 градусів.

На півночі України хмарно з проясненнями, дощ із мокрим снігом, лише вночі в Чернігівській і Сумській областях без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -2...+3 градуси, вдень 0...+5 градусів.

У центрі України хмарно з проясненнями, дощ з мокрим снігом, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -2...+3 градуси, вдень +1...+6 градусів.

На сході України хмарно із проясненнями, дощ із мокрим снігом, вночі невеликі опади, на дорогах місцями ожеледиця, вночі та вранці місцями туман, вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -1...+4 градуси, вдень +3...+8 градусів.

На півдні України хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, вдень невеликий дощ, вночі та вранці місцями туман, вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +1...+6 градусів, удень +4...+9 градусів.

У Криму хмарно із проясненнями, уночі без істотних опадів, вдень місцями невеликий дощ, вночі та вранці місцями туман, вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +1...+6 градусів, удень +8...+13 градусів.

У Ялті вночі без істотних опадів, вдень місцями невеликий дощ. Температура вночі +6...+8 градусів, удень +10...+12 градусів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram