ГоловнаСуспільствоЖиття

У Києві заарештували чоловіка, який зарізав 10-річного хлопчика і викинув тіло з восьмого поверху

Скоївши вбивство, злочинець намагався накласти на себе руки

У Києві заарештували чоловіка, який зарізав 10-річного хлопчика і викинув тіло з восьмого поверху
Фото: http://gorodkerch.com

Підтримавши клопотання Київської місцевої прокуратури №5, суд заарештував строком на 60 днів 27-річного уродженця Черкаської області, підозрюваного в убивстві 10-річного хлопчика.

Про це інформує прес-служба прокуратури міста Києва.

Згідно з повідомленням, 1 лютого підозрюваний, перебуваючи в неадекватному стані, завдав дитині 23 ножові поранення, після чого скинув тіло хлопчика з восьмого поверху житлового будинку. Скоївши вбивство, злочинець намагався накласти на себе руки, завдав собі 13 ножових поранень у живіт і спробував вистрибнути з балкона квартири.

У зв'язку з тим, що підозрюваний зараз перебуває під охороною в спецпалаті лікарні швидкої медичної допомоги, судове засідання щодо обрання йому запобіжного заходу відбувалося в режимі відеоконференції.

Тільки-но стан підозрюваного стабілізується, його доставлять у Київський слідчий ізолятор, йдеться в повідомленні прес-служби.

Зловмисникові інкримінують скоєння злочину, передбаченого п. 2 ч. 2 ст. 115 КК України - умисне вбивство малолітньої дитини.

Нагадаємо, 24 січня в Артемівську Донецької області затримано чоловіка, який підірвав гранату в будинку з дітьми. Перед цим злочинець вчинив збройний напад на магазин.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram