ГоловнаСуспільствоЖиття

У Кривому Розі підполковник поліції попався на хабарі і намагався накласти на себе руки

Під час затримання поліцейський вистрілив у себе з травматичного пістолета

У Кривому Розі підполковник поліції попався на хабарі і намагався накласти на себе руки
Хатия Деканоидзе
Фото: facebook.com/arsen.avakov

У Кривому Розі співробітники Служби безпеки та прокуратури затримали підполковника Національної поліції під час отримання 140 тис. гривень хабара.

Про це повідомила голова Нацполіції Хатія Деканоїдзе на своїй сторінці в Фейсбуці.

За її словами, під час затримання чоловік намагався накласти на себе руки.

"Сьогодні під час отримання хабара в розмірі 140 тис. гривень у місті Кривий Ріг Дніпропетровської області управлінням внутрішньої безпеки Національної поліції було затримано нашого співробітника - підполковника Нацполіції", - написала Деканоїдзе.

Поліцейського затримали на місці злочину.

"Він вимагав хабар за непритягнення до кримінальної відповідальності від людини, який прийняв рішення звернутися в поліцію із заявою про вимагання. Підполковника поліції затримано на місці злочину. Затримання відбувалося за участі прокуратури і СБУ, весь процес чітко задокументовано. Під час затримання він вистрілив у себе з травматичної зброї, зараз чоловік перебуває під охороною в лікарні", - повідомила голова Нацполіції.

Деканоїдзе зауважила: незважаючи на те, що слідство в цій справі тільки почалося, вона вважала за потрібне оприлюднити цю інформацію.

"Тільки так можна продемонструвати наше прагнення до очищення поліції від корупціонерів і хабарників. І я закликаю всіх українців не мовчати, а звертатися до нас, якщо наші співробітники порушують закон", - додала голова Нацполіції.

Сегодня при получении взятки в размере 140.000 гривен в городе Кривой Рог Днепропетровской области управлением внутренне...

Опубліковано Khatia Dekanoidze 9 лютого 2016 р.

Нагадаємо, 8 лютого в Павлограді Дніпропетровської області за вимагання затримали заступника начальника слідчого відділу Нацполіції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram