ГоловнаСуспільствоЖиття

Суд підтвердив 137,8 тис. грн застави винуватцеві смертельної ДТП біля метро "Лівобережна" в Києві

Суд не задовольнив клопотання прокуратури про збільшення суми застави до 5 млн грн

Суд підтвердив 137,8 тис. грн застави винуватцеві смертельної ДТП біля метро "Лівобережна" в Києві
Фото: Макс Левин

Апеляційний суд Києва залишив чинним рішення Шевченківського районного суду столиці, який обрав для 22-річного Станіслава Толстошеєва, підозрюваного в скоєнні дорожньо-транспортної пригоди зі смертельними наслідками біля станції метро "Лівобережна", запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю внесення застави в розмірі 137,8 тис. гривень.

Про це інформують Українські Новини.

Як повідомила прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець, суд не задовольнив клопотання прокуратури про посилення підозрюваному запобіжного заходу.

Суд визнав запобіжний захід, що його обрав суд першої інстанції, достатнім для виконання підозрюваним своїх процесуальних обов'язків.

Як повідомляли, 19 січня прокуратура міста Києва подала до Апеляційного суду Києва апеляційну скаргу на постанову Шевченківського райсуду столиці, який обрав для 22-річного водія, підозрюваного у смертельній ДТП біля станції метро "Лівобережна", запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю внесення застави в розмірі 137,8 тис. грн. Суму застави для "мажора" просили збільшити до 5 млн грн.

Нагадаємо, 9 січня Толстошеєв на білому "Мерседесі" в'їхав у фасад стоматологічної клініки біля метро "Лівобережна" в Києві та збив насмерть 62-річну жінку. За словами свідків, водій перебував у стані алкогольного сп'яніння. Сам 21-річний син бізнесмена з Дружківки (Донецька область) стверджує, що у нього стався напад епілепсії.

15 січня Шевченківський райсуд столиці обрав для Толстошеєва запобіжний захід у вигляді утримання під вартою до 13 лютого 2016 року зі внесенням застави в розмірі 137,8 тис. гривень. Пізніше прокуратура зажадала збільшити заставу до 1 млн гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram