ГоловнаСуспільствоЖиття

У Києві під час обшуку знайшли іменний пістолет Чечетова

Обшук проводили в Дарницькому районі в рамках справи про незаконне виготовлення бойових патронів

У четвер, 11 лютого, під час обшуку в приватному будинку в Дарницькому районі Києва слідчі виявили нагородний маузер і дозвіл на нього, виданий на ім'я колишнього депутата Верховної Ради Михайла Чечетова.

Про це повідомляє офіційний сайт прокуратури Києва.

Обшук проводили в рамках розслідування за фактом незаконного виготовлення боєприпасів у будинку одного з фігурантів кримінальної справи. Його проводили слідчі столичної поліції під процесуальним керівництвом прокуратури Києва.

"У приміщенні будинку виявлено та вилучено два автомати АКМС, чотири пістолети, гранату РГД-5 із запалом, верстат для виготовлення патронів, більш ніж 200 різних боєприпасів і приладдя для виготовлення патронів із залишками речовини, схожої на порох. Крім того, вилучено дозвіл, виданий на право зберігання та носіння нагородного пістолета "Маузер К-96" на ім'я Чечетова М. В., сам пістолет і 10 патронів до нього", - йдеться в повідомленні.

Фото: kyiv.gp.gov.ua

Триває досудове слідство, власника вилученої зброї шукають.

Нагадаємо, Чечетов загинув, упавши із 17-го поверху своєї квартири 28 лютого 2015 року. У квартирі знайшли передсмертну записку.

Чечетов проходив підозрюваним у справі про перевищення повноважень під час голосування за "диктаторські закони" 16 січня 2014 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram