ГоловнаСуспільствоЖиття

У суботу в Києві до +4 градусів

Опадів у столиці не прогнозують

У суботу в Києві до +4 градусів
Фото: Макс Требухов

У суботу, 13 лютого, в Києві хмарно з проясненнями, без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -1...-3 градуси, удень +2...+4 градуси.

Про це Українським Новинам повідомив Гідрометеорологічний центр.

На заході України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, лише на Закарпатті та Прикарпатті вдень дощ, подекуди з мокрим снігом, вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +2...-3 градуси, удень +2...+7 градусів.

У Карпатах вночі без істотних опадів, вдень дощ з мокрим снігом, температура повітря вночі -3...-8 градусів, удень 0...+5 градусів.

На півночі України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +2...-3 градуси, в Чернігівській і Сумській областях -1...-7 градусів, удень +1...+7 градусів.

У центрі України хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, вдень (крім Вінницької області) невеликий дощ, вночі і вранці місцями туман, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +1...-4 градуси, удень +1...+6 градусів.

На сході України хмарно з проясненнями, вночі дощ з мокрим снігом, вдень дощ, вночі і вранці місцями туман, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -2...+3 градуси, вдень +1...+6 градусів.

На півдні України хмарно з проясненнями, вночі місцями дощ з мокрим снігом, вдень дощ, вночі і вранці місцями туман, вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -2...+4 градуси, вдень +4...+10 градусів.

У Криму хмарно з проясненнями, дощ, вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0...+5 градусів, удень +7...+12 градусів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram