ГоловнаСуспільствоЖиття

Бійці 92-ї бригади заявляють про алібі підозрюваного в убивстві Ендрю

За версією слідства військової прокуратури, причина засідки своїх на своїх - контрабандний канал наркотрафіку

Бійці 92-ї бригади заявляють про алібі підозрюваного в убивстві Ендрю
Андрей Галущенко
Фото: strichka.com

Колишньому розвіднику 92-ї бригади Олександрові Свідру з позивним "Змій" висунули підозру у знищенні 2 вересня минулого року в районі Щастя спеціальної антиконтрабандної групи Андрія Галущенка з позивним Ендрю.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на Еспрессо.TV

За версією слідства військової прокуратури, причина засідки своїх на своїх - контрабандний канал наркотрафіку, який нібито викрив Галущенко.

Суд у Краматорську вже взяв під варту на два місяці розвідника Свідра. Його товариші по службі вже виходять на протести і заявляють про хибність звинувачень.

Нагадаємо, військова прокуратура сил АТО 12 і 14 лютого затримала двох демобілізованих бійців 92-ї бригади ЗСУ за підозрою в обстрілі 2 вересня минулого року зведеної мобільної групи, яка займалася боротьбою з контрабандою.

Краматорський міський суд пізно ввечері 12 лютого заарештував демобілізованого старшину окремої розвідроти 92-ї ОМБ Олександра Свідра ("Змія"). Йому висунуто звинувачення за ч. 2 ст. 115 КК України - умисне вбивство з обтяжуючими обставинами.

14 лютого військова прокуратура сил АТО затримала демобілізованого бійця розвідроти Павла Долженка (позивний "Крим"). Йому інкримінують ту саму справу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram