ГоловнаСуспільствоЖиття

Педро, затриманого на Драгобраті за бійку, суд відпустив на поруки нардепів

Це вже четвертий боєць "Правого сектора", якого випустили з-під варти в рамках справи про бійку на закарпатському курорті

Педро, затриманого на Драгобраті за бійку, суд відпустив на поруки нардепів
Петро Угрин в суде
Фото: uzhgorod.in

Ужгородський міськрайонний суд звільнив із-під варти підозрюваного у справі про масову бійку на Драгобраті в Закарпатській області Петра Угрина (позивний "Педро") на поруки нардепів Юрія Тимошенка і Володимира Соляра.

Про це інформує Mukachevo.net.

Відразу після оголошення рішення в зал суду привели наступного підозрюваного Василя Малковича (позивний "Хорват").

Петро Угрин - уже четвертий боєць "Правого сектора", якого випустили з-під варти в рамках справи про бійку на Драгобраті. Перед ним на поруки нардепів звільнили Сергія Тищенка (позивний "Нацик") і Антона Окорокова (позивний "Біс"). За Василя Василинюка (позивний "Цвік") було внесено заставу в розмірі 55 тис. гривень.

Нагадаємо, 10 січня в готелі "Хата магната" в закарпатському селі Ясіня (район Драгобрату) було затримано п'ятьох бійців ДУК "Правий сектор", які побилися з охороною туристичного комплексу. За версією голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля, п'яні бійці влаштували розбірки з персоналом, побили одного з кухарів і бармена, після чого працівники турбази та туристи затримали всіх п'ятьох.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram